Taxi fóliázás

 

Ha Önnek fontos a minőség is a megfizethető ár mellett akkor jó helyen jár!
A távolság ne legyen akadály! Üllő városától 25Km távolságig hazaszállítjuk  Önt díjtalanul a céges autónkkal, hogy Önnek ne legyen gondja az utazásra.

 

jó sárga taxi

2013. szeptember 1-jétől életbe lép az új Taxirendelet, mely előírja, hogy a taxiknak kötelezően sárgának kell lenniük. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani Önöknek a kiváló minőségű GrafiWrap autó bevonó fóliánkkal, amelynek  palettáján megtalálható a taxiknak előírt ‘RAL 1023 Traffic Yellow’ színű fólia.
Vállalkozásunkban igyekszünk a minőségre törekedni. Ezért használjuk az egyik legkiválóbb autóbevonó fóliát a piacon. A LLumar által forgalmazott 50 éves múltra visszatekintő GrafiWrap kínálatában több minőségben is elérhető a rendelet által meghatározott szín. Így mindenki megtalálja a saját igényének és pénztárcájának megfelelő árkategóriát. Előzetes megbeszélés után igyekszünk Önnek is a legmegfelelőbb időpontot választani autója sárgává alakításához. A fóliázás átlagos időtartama 2 nap, mely autótípustól és az autó állapotától függően lehet valamivel hosszabb és rövidebb idő is. Azért van szükség ennyi időre, mert mi, amit kell, eltávolítjuk autójáról, gondolunk itt pl: lámpák, kilincsek, lökhárítók. Mindezt azért, hogy Ön még akár 4-5 év múlva is elégedetten szállhasson be autójába, továbbá azért, hogy ha egyszer a fólia eltávolítására kerül sor, nem kell majd a rengeteg karcolástól tartania. Részletes információkért, és csoportos esetleg, egyéni kedvezményekért kérem keressen fel.

taxi hátulról